Horní menu

Drobečková navigace

Úvod > Občané > Důležité informace > Informace k platbám za svoz a likvidaci komunálního odpadu pro rok 2021

Informace k platbám za svoz a likvidaci komunálního odpadu pro rok 2021



Vážení občané,

v rámci zefektivnění plateb za komunální odpad budete za svoz a likvidaci komunálního odpadu v roce 2021 platit až na základě zaslané výzvy k platbě, kterou bude obecní úřad rozesílat v průběhu jarních měsíců roku 2021.

Do konce února vás žádáme o provedení následujících skutečností:

  1. Na e-mail ou@obec-hrusice.cz (nebo osobně) nám sdělte velikost individuální nádoby a frekvenci svozu a to společně s číslem popisným/evidenčním nemovitosti, které se bude svoz týkat.
    1. Upozorňujeme, že v souladu s obecně závaznou vyhláškou obce Hrusice č. 2/2020 musí mít individuální nádobu každá nemovitost v jejímž okolí je prováděn individuální svoz nádob svozovou společností. V případě nejasností, kontaktuje obecní úřad.
  2. Následně si do konce února 2021 známku na OÚ vyzvedněte a vylepte na svoji nádobu. Od 9. března budou nádoby vyváženy jen se známkou na rok 2021.

K nemovitostem, u kterých nebudeme mít k dispozici e-mail, bude předpis zaslán většinovému vlastníkovi nemovitosti dle katastru nemovitostí na adresu jeho trvalého pobytu (datové schránky).

Pokud nám poskytnete e-mail, bude výzva k platbě zaslána na tento e-mail. Vlastníky nemovitostí, které v souladu s vyhláškou využívají společné nádoby žádáme o zaslání kontaktního e-mailu včetně čísla popisného/evidenčního nemovitosti, které se předpis týká, na který následně zašleme výzvu k platbě. Vlastníkům datových schránek bude předpis samozřejmě zaslán do datové schránky. 

Obyvatelé v nemovitostech vlastněných SVJ se na OÚ nedostavují, předpis k úhradě je zaslán společenstvu.

Vlastníci nemovitostí, kteří v obci Hrusice vlastní ještě další nemovitost, kterou nepronajímají, sdělí tuto skutečnost správci poplatku, obecnímu úřadu Hrusice.

Další informace o svozu a likvidaci veškerého druhu komunálního odpadu včetně cen za svoz a likvidaci odpadu naleznete v sekci Odpadové hospodářství.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů